Verslagen oktober 2017

zvc geleeg leopoldsburg - MFC SI  1 - 6 (U21 9 - 2)

Verslag Andy Dams

Eindstand 1-6 (rust: 1-3)

Scoreverloop: 0-1 Vanheeswijck, 0-2 Del Freo, 0-3 Fuchs, 1-3 Gilis, 1-4 Schildermans, 1-5 Schildermans, 1-6 Fuchs

Opstelling: Dieter Conard, Alessio Del Freo, Thomas Doumkos, Imad Kaddouri, Thommy Fuchs, Simon Vanheeswijck, Jorg Schildermans en Rachid Kherouach

De verdedigende organisatie stond op punt. De enkele kansjes die Leopoldsburg dan toch kreeg werden vakkundig gepareerd door doelman Conard. De bezoekers daarentegen kregen kans na kans maar aan de efficiƫntie dient nog worden bijgeschaafd. Een verdiende eerste uitzege voor Sport-Inn dat zijn ritme eindelijk gevonden lijkt te hebben.
Door het afvloeien van bepaalde spelers bij Heusden-Zolder is de spoeling net iets te dun geworden. De club kijkt daarom uit naar enkele spelers om de kern nog wat te versterken.
Mikagil Kislali was nog niet hersteld van zijn armblessure. Matteo Lemmens lag ziek in bed.

MFC SI - Los Leones  3 - 5 (U21 Forfait)

Verslag Andy Dams

Eindstand 3-5 (rust: 1-0)

Scoreverloop: 1-0 Del Freo, 1-1 El Garrouji, 1-2 El Garrouji, 1-3 El Garrouji, 1-4 Tugla, 2-4 Doumkos, 2-5 Giuliano, 3-5 Del Freo

Opstelling: Dieter Conard, Alessio Del Freo, Thomas Doumkos, Imad Kaddouri, Thommy Fuchs, Jorg Schildermans, Matteo Lemmens en Rachid Kherouach

Sport-Inn liet Los Leones het spel maken. Een goede organisatie, een alweer sterk keepende Conard en enkele scherpe counters zorgden voor een 1-0 ruststand. Tien minuten voor tijd kon Los Leones toch een gaatje vinden om de gelijkmaker te scoren. Een strijdlustig SI ging daarna eventjes kopje onder waardoor het in geen tijd 1-4 stond. In de eindfase van de wedstrijd vielen er nog enkele mooie kansen te noteren voor de thuisploeg maar scoren lukte echter niet meer.
De beloften moesten forfait geven voor de topmatch (1e tegen de 2e) wegens een tekort aan spelers. Blessures, werkomstandigheden en veldvoetbal lagen hier aan de basis.
Ook kapitein Simon Vanheeswijck was er niet bij. Hij was geel geschorst. Mikagil Kislali blesseerde zich op school aan de onderarm en kon niet spelen. Enes El Ghamarti en Mo Bouazil hebben ondertussen de club verlaten.

zvk auto5 genk - MFC SI  6 - 1 (U21 4 - 3)

Verslag Andy Dams

Eindstand 6-1 (rust: 2-0) Scoreverloop: 1-0 Martens, 2-0 Valee, 3-0 Mommens, 4-0 Lenaerts, 4-1 Fuchs, 5-1 Derin, 6-1 Lenaerts

Opstelling: Dieter Conard, Maarten Silkens, Alessio Del Freo, Thomas Doumkos, Imad Kaddouri, Thommy Fuchs, Jorg Schildermans, Mikagil Kislali, Matteo Lemmens en Simon Vanheeswijck.

Een wedstrijd met langs beide zijden evenveel doelkansen, waarbij de efficiƫntie bepalend was voor het resultaat. Vier kansen, vier doelpunten voor auto 5 en bij SI was het telkens net niet. Drie ballen op de paal en een cruciale redding op de doellijn zorgden voor een 4-0 voorsprong voor Auto 5. Na een evaluatieperiode van vier wedstrijden werd de spelerskern ondertussen herleid naar tien A-kern spelers. Dit resulteerde in een aantal wijzigingen in de opstelling. De vijftienjarige Matteo Lemmens maakte zijn eerste minuten bij de eerste ploeg vol.

rsc koersel - MFC SI  4 - 1 (U21 4 - 5)

Verslag Andy DamsKLIK OP DE FOTO VOOR HET GANSE ARTIKEL