NIEUWS JANUARI 2018

a-team geeft forfait tegen meeuwen

De eerste ploeg geeft noodgedwongen forfait voor de wedstrijd van morgen. De beloften spelen wel. Enkel Simon Vanheeswijck en Jorg Schildermans zijn inzetbaar.
Dieter Conard (gekwetst), Thommy Fuchs (veld), Thomas Doumkos (geschorst), Alessio del Freo (gekwetst), Mikagil Kislali (revalidatie), Imad Kaddouri (gekwetst), Jonathan Claes (les), Glenn Van Lishout (veld) en Michael Maggen (nog niet speelklaar) zijn de afwezigen.
Voor de wedstrijd van volgende week zal Sport-Inn een viertal spelers recupereren zodat de derby tegen Koersel zeker zal kunnen doorgaan.


Vito scarlino neemt ontslag

Vito Scarlino heeft met onmiddellijk ingang ontslag genomen als coach van de beloften en als Sportief Coördinator. Hij kan zich niet vinden in de toekomst visie van de club. Ook heeft hij het moeilijk met de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Hij bedankt iedereen voor de goede samenwerking en de mooie afgelopen jaren. Hij zal nog persoonlijk iedereen komen bedanken.
Dit alles heeft hij deze namiddag per e-mail laten weten.


Verlies voor beide ploegen

MFC SI moest het gisteren thuis opnemen tegen Fortuna Lindenhof Zutendaal. Zutendaal is aan een goed seizoen bezig en staat momenteel op een gedeelde 2e plaats samen met United Wellen. Het A-Team verloor zwaar met 2 - 12. Ook de U21 moesten het onderspit delven en verloren hun wedstrijd met 3 - 6.


Verlies voor beide ploegen

MFC SI moest deze avond op bezoek in Alken. Tegenstander was Hekkensluiter Heracles. Het sterk verjongde A-Tean moest nipt de winst in Alken laten. Dit was ook meteen het eerste puntengewin voor Heracles. Ook het piepjonge U21-team moest de punten in Alken laten.


Beker van limburg

In de 5e ronde voor de Beker van Limburg doen de nationale ploegen hun intrede. MFC SI moet het dan opnemen tegen Borussia Gingelom. Gingelom speelt in 4e provinciale B en staat daar aan de leiding met 4 punten voorsprong maar met 1 wedstrijd meer gespeeld. Het schakelde in de vorige rondes onder andere de 1e provincialers Gelko Eisden Dorp en Hamini As uit. De wedstrijd zal doorgaan op 17/01/2018 om 20u in de sporthal de winning te Montenaken ( hannuitstraat 8, 3890 Gingelom ).