NIEUWS MAART 2018

Verlies voor beide teams

Gisteren moesten wij de verplaatsing maken naar Beverlo om er de nieuwe kampioenen ZVC United Beverlo partij te geven. Een onmogelijke opdracht dus wat ook zo bleek te zijn. Aan de rust stond het 9 - 1 voor de thuisploeg. Een echte afslachting zoals verleden week werd het niet. In de 2e helft hield MFC SI nog goed stand. De thuisploeg scoorde nog 4 keer, maar ook onze jongens scoorden nog 3 maal zodat de einduitslag uiteindelijk 13 - 4 werd. De doelpuntenmakers waren Maggen (2) en Doumkos (2)
Ook de piepjonge beloften speelden een verdienstelijke wedstrijd maar ook zij verloren hun wedstrijd. Het werd uiteindelijk 7 - 4.


ZONDER WOORDEN

Gisteren werd de situatie van de club erg pijnlijk duidelijk. Enkele SI'ers van het eerste uur zagen alles met lede ogen gebeuren. Het grootste dieptepunt sinds de geboorte van de club. Maar ja dit zijn omstandigheden waarmee we voor de rest van het seizoen moeten uit spelen. Intussen wordt er achter de schermen verder gewerkt aan de fusie met Los Leones. Het zal nog hard werken zijn maar het resultaat zal de moeite waard zijn.
Volgend seizoen zal in de sporthal Olympia de nieuwe fusieclub met grote ambitie aan de aftrap komen, met een sterk A en u21 team. Ook ons Dames team en de jeugd zullen ook volgend seizoen te bewonderen zijn.

Laat dit alles een nieuw begin zijn van een mooie toekomst voor het zaalvoetbal in het algemeen!