NIEUWS OKTOBER 2017

winst voor a-team, verlies voor u21

Het A-Team  maakte de verplaatsing naar Leopoldsburg om er de 6-punten wedstrijd te spelen tegen het plaatselijkje Geleeg Leopoldsburg. Beide ploegen hadden 3 punten en de winnaar kon dus een goede zaak doen in het klassement. MFC SI toonde zich de betere en won de wedstrijd met 1 - 6.
Een piepjonge U21-ploeg, gemiddelde leeftijd net geen 18 en met slechts 5 spelers (geen wisselmogelijkheid) moest met 9 - 2 de duimen leggen tegen de bezoekers.


verlies voor a-team

Het A-Team stonden voor een zeer moeilijke opdracht. Ze moesten het opnemen tegen het sterke Los Leones Lummen, toch 1 van de titelkandidaten. MFC SI gaf stevig weewerk maar mistte te veel kansen terwijl de bezoekers dat wel deden. MFC moest de dienste missen van topschutter Simon Vanheeswijck die geel geschorst was en Mikagil Kislali die zich op school blesseerde. Bovendien hebben Enes El Ghamarti en Mo Bouazil ondertussen de club verlaten..  


De u21 geven noodgedwongen forfait

Vanavond was er de absolute topper voorzien tegen Los Leones (1e tegen de2e). Deze gaat jammer genoeg niet door!
We hebben tot vanochtend geprobeerd om een ploeg op de been te krijgen, doch dit is niet gelukt, omwille van beroepsbezigheden en blessures. De U21 van MFC SI Heusden-Zolder geven dan ook forfait voor de wedstrijd vanavond tegen Los Leones Lummen. De wedstrijd van het A-team gaat wel door.


Verlies voor beide ploegen

MFC SI maakte vanavond de verplaatsing naar Genk om er het op te nemen tegen ZVK Auto5 Genk. Het A-Team faalde weer in de afwerking en verloor met te zware 6 - 1 cijfers. De U21 leden hun 1e nederlaag van het seizoen met 4 - 3.


Verlies 1e ploeg winst u21

MFC SI speelde gisteren de klassieke derby tegen de buren uit Koersel met wisselend succes. Het A-Team verloor hun wedstrijd met 4 - 1. Voor de 3e keer op rij een nederlag al.
Onze U21 blijven uitstekend presteren met weer een driepunter. Ze voeren de rangschikking aan met het maximum van de punten.